Over mij


Ellen van  't Erve - coachingspraktijk Drijfkracht

Ik ben enthousiast, gedreven en creatief. Ik wandel graag in het bos met mijn hond, struin over rommelmarkten op zoek naar nieuwe vondsten en experimenteer graag met vrienden in de keuken op zoek naar dat ene geweldige gerecht.

Als coach ben ik nieuwsgierig, resultaatgericht en scherp. Mijn coaching onderscheidt zich van anderen doordat het speels, dynamisch, concreet en toepasbaar is. Dit betekent dat je zelden een uur op de bank zit, maar met actieve werkvormen aan de slag gaat om inzicht te krijgen en te oefenen met (nieuw) gedrag.

Wat is mijn drijfkracht?

Ik begon enthousiast aan de opleiding verpleegkunde en stopte halverwege. Ik wilde lang en gelukkig leven met mijn eerste grote liefde en na 5 jaar ging hij er vandoor. Ik dacht altijd dat ik 4 kinderen zou krijgen en kreeg er uiteindelijk geen één. En op mijn werk werd ik “boventallig” verklaard.

Als ik dit – van te voren- had geweten, was ik waarschijnlijk onder de dekens in mijn bed blijven liggen. Echt.

In werkelijkheid stond ik elke dag gewoon op. Bleek veel meer kracht te hebben, dan ik dacht. Ik bleef nieuwsgierig naar mijzelf en naar andere mensen. Hoe ga je verder als iets niet lukt ? Voor mijzelf is het belangrijk om in contact te zijn met andere mensen, van betekenis te kunnen zijn en te mogen creëren. Dat is mijn drijfkracht. En die drijfkracht heeft ervoor gezorgd dat ik een eigen coaching praktijk heb opgericht. Hierin ben ik gespecialiseerd en ervaringsdeskundige in loopbaancoaching en coaching bij een onnvervulde kinderwens.

 

Ervaring

Ik ontwikkel mijzelf voortdurend. Voor een grootste deel van mijn loopbaan in de jeugdzorg. Als jeugdhulpverlener, coördinator en manager. En tegenwoordig als teamcoach bij zelfsturende teams.

Daarnaast volg ik regelmatig een opleiding of training. Zoals de opleiding coaching bij Blankenstijn & Partners of teamcoaching bij IVS. Op dit moment volg ik een opleiding voor online - coachen en de opleiding ACT ( Acceptance and Commitment Therapy).

Ook ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO, NOBTRA (voor trainers) en Coachfinder. Daarnaast reflecteer ik regelmatig op mijn werkwijze in de Nobco intervisiegroep.

Als je nieuwsgierig bent naar mij of mijn achtergrond, kun je ook eens op Linkedin of instagram kijken. Ik post daar regelmatig artikelen en bijdragen. 

" Ik was erg verdrietig omdat ik geen moeder ben geworden en wist niet hoe ik hiermee om te gaan. Door de gesprekken met Ellen,  de verschillende inzichten en te kijken naar mijn plan b. heb ik veel meer energie en rust gekregen ".

Neem nu al contact met me op. App of bel: 06-39331819