Informatie


We starten met een gratis kennismaking van een half uur. In dit gesprek maken we kennis met elkaar, vertel ik je meer over mijn werkwijze en onderzoeken we wat jouw coachvraag is. Na dit gesprek ontvang je een mail of offerte met daarin jouw coachvraag, het aantal coachgesprekken die nodig zijn om jouw doel te bereiken en de kosten. Op basis van het gesprek en offerte bepaal jij of je wil starten met coaching.

Mooi ! We gaan aan de slag.

Met alleen praten kom je er niet. We gaan ook aan de slag met simpele oefeningen voor meer inzicht en handvatten om jouw doel te bereiken.  Als je wilt, kun je ook een persoonlijkheidstest of interessetest doen.  

Kosten voor particulieren

€ 85, 00  (incl. btw) voor een coachgesprek van een uur.

Ik werk op maat, afhankelijk van jouw vraag. Gemiddeld zijn er 5- 8 gesprekken nodig om jouw doel te behalen. 

Kom je een afspraak niet na zonder afmelding, dan betaal je € 85, 00.  Afmelding binnen 24 uur voor de afspraak € 42,50.

Het resultaat

Al tijdens het coachtraject merk je verandering. Je krijgt meer energie, maakt bewuster keuzes en ervaart meer rust. En als het coachtraject afgelopen is, weet je precies wat jou gelukkig maakt. Misschien heb je hierin al voldoende stappen gemaakt of ga je die maken in de toekomst.

In mijn coaching praktijk ontvang ik mensen uit o.a. Arnhem, Bennekom, Driel, Doorwerth, Ede, Heelsum, Heteren, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum, Wageningen en Wolfheze. Natuurlijk ben je ook welkom als je ergens anders woont. Je kunt ook gebruik maken van online coachen.

"Ellen bekijkt de zaken vanuit een ander perspectief, is confronterend en zeker verbindend. Een verfrissing deze coaching ".

Heb je vragen of wil je gelijk een kennismaking plannen ? App of bel: 06- 39 33 18 19

Vergoedingen

Maak je gebruik van mijn loopbaancoaching dan is dit onder “scholingsuitgaven” aftrekbaar voor de belasting. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van de belastingdienst. Werk je bij een bedrijf of organisatie ? Veel werkgevers hebben budget voor persoonlijke ontwikkeling, ziektepreventie en herstel. Mijn ervaring is dat veel werkgevers het hele bedrag vergoeden. Vraag aan je werkgever wat de mogelijkheden zijn. Ben je ondernemer ? Kosten voor coaching zijn aftrekbaar van de belasting.