Informatie


In het coachtraject ga je o.a aan de slag met

  • Wie ben je , wat wil je en wat past bij je ?
  • Wat zijn je wensen, verlangens en dromen ?
  • Je eigen energiescan; wat kost je energie en hoe krijg je het ?
  • Wat is de volgende stap naar je (nieuwe) droom ?

Bij het coachtraject bij een (nog) onvervulde kinderwens gaan we nog specifiek in op onderwerpen zoals: communicatie, omgaan met lastige situaties, contact met vrienden en familie, vrije tijd en zingeving. Mijn ervaring is dat dit ook effect heeft op je loopbaan. Dit kunnen we mee nemen in de coaching.

In het loopbaantraject kunnen we ook kijken naar je cv, sollicitatie en/of netwerkgesprekken voeren.

De coachgesprekken zijn online, in mijn ruime coachpraktijk in Doorwerth of wandelend in het bos. Naast gesprekken gebruik ik ook simpele, korte oefeningen die je meer inzicht geven in je vraag. Ik maak hierbij gebruik van verschillende methodes zoals oplossingsgericht werken, provocatief coachen, the work van Byron Katie en het stermodel.

Heb je vragen of wil je gelijk een afspraak maken ? bel of app: 06- 39 33 18 19

Praktische informatie

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Hiervoor reken ik geen kosten.

Na deze kennismaking kun je besluiten om verder te gaan met mijn coaching. Ik bied gesprekken aan op maat, gericht op jouw vraag en afhankelijk wat er nodig is. Na de kennismaking ontvang je een coachcontract met daarbij de inschatting van het aantal sessies en kosten van het coachtraject. Tijdens het traject kun je hier van afwijken door meer of minder afspraken te plannen.

In mijn coaching praktijk ontvang ik mensen uit o.a. Arnhem, Bennekom, Driel, Doorwerth, Ede, Heelsum, Heteren, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum, Wageningen en Wolfheze. Natuurlijk ben je ook welkom als je ergens anders woont. 

Een afspraak kan tot 24 uur kosteloos worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur zullen de gesprekskosten worden gefactureerd.

Vergoedingen

Maak je gebruik van mijn loopbaancoaching dan is dit onder “scholingsuitgaven” aftrekbaar voor de belasting. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van de belastingdienst. Werk je bij een bedrijf of organisatie ? Veel werkgevers hebben budget voor persoonlijke ontwikkeling, ziektepreventie en herstel. Mijn ervaring is dat veel werkgevers het hele bedrag vergoeden. Vraag aan je werkgever wat de mogelijkheden zijn. Op verzoek geef ik graag meer informatie of maak ik een offerte. Ben je ondernemer ? Kosten voor coaching zijn aftrekbaar van de belasting.