Klantervaringen


Openheid

Ellen heeft een ontwapende, nieuwsgierige en creatieve houding, waardoor openheid ontstaat en ruimte om open te staan voor nieuwe ideeën en invalshoeken.
Dit tezamen met haar humor en nuchtere blik maakt haar een waardevolle coach waar ik met plezier zowel professionele als privé kwesties mee bespreek.

Ray

Veilige sfeer

Ellen heb ik ervaren als een coach die goed luistert en een goede spiegel is voor hetgeen ik zei, of juist niet zei.
Door haar manier van in gesprek gaan, vragen stellen en coachtechnieken ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en een andere manier van kijken naar mijn proces.
Hierdoor heb ik mijn eigen verhaal, vraagstuk en doelen meer helder gekregen.
Dit heeft als resultaat dat ik verder kan met wat ik wil doen en bereiken en dat geeft een gevoel van ruimte, vrijheid en energie.

Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is de duidelijke manier van communiceren, zowel in gesprek als op papier. Er ontstaat daardoor geen ruis waardoor ik me optimaal op mijn eigen proces kon richten.

Ellen kan met wie ze is een veilige sfeer neerzetten zodat ik me niet belemmerd heb gevoeld in het vertellen wat er bij mij speelde en het uiten van emoties die naar voren zijn gekomen.

Sylvia

coaching rondom onvervulde kinderwens

Op het moment dat ik Ellen benaderde zat ik vast en was vooral ontzettend verdrietig en teleurgesteld.
Zij heeft me geleerd, dichter bij mijn gevoel te komen, door te praten en de juiste vragen te stellen en daarnaast praktische oefeningen te doen, wat heel verhelderend werkte voor mij.
Ellen gaat niet graven in je verleden, maar probeert positief te kijken naar de toekomst.
Ze heeft me hoop gegeven, wat er voor zorgt, dat ik mijn coachingstraject met een goed gevoel afgesloten heb.
Ellen dank daarvoor

Anne

Een verfrissing

Bedankt voor de ondersteunende gesprekken waarin je me hebt geholpen om de zoektocht te starten om dichter bij mijn gevoel te blijven. En om positie in te nemen die passend is bij mijn functie. Vooral het experimenteren wat werkt voor mij en het gevoel dat ik mag leren. Ellen bekijkt de zaken vanuit een ander perspectief, is confronterend en zeker verbindend ! Een verfrissing deze coaching .

Suus

Binnen no time een nieuwe baan die ik zo graag wilde hebben

Ellen is erg goed in het doorgronden van je patronen. Na één gesprek wist zij al in kaart te brengen waar mijn kwaliteiten liggen en hoe ik die overzichtelijk voor mezelf op een rij kon zetten. Zij gaf mij net dat ene duwtje om te kiezen op een manier welke blijkbaar voor mij werkt, niet met mijn hoofd maar met mijn gevoel. Na het gesprek met Ellen kon ik makkelijk tot actie over gaan en had ik binnen no time die baan die ik zo graag wilde hebben.

Derya

Op mijn gevoel keuzes maken

Ik heb ontzettend veel gehad aan de coachgesprekken met Ellen. Al in het eerste (intake) gesprek raakte ze een gevoelige snaar en ik dacht; zij gaat mij helpen ! De manier waarop ze je zelf laat ervaren en voelen door oefeningen te doen vind ik erg knap. Ze kijkt echt naar wat bij jou past als mens. Voor de één is dat een gesprek, voor de ander is het meer dan dat. Ik maak door de gesprekken meer op mijn gevoel mijn keuzes. Tot nu toe pakt dat goed uit en daar ben ik blij mee. Mocht ik in de toekomst weer vastlopen dan ga ik zeker weer naar Ellen. Naast dat haar aanpak bij mij past, vind ik haar ook als mens heel prettig en voelde ik me op mijn gemak. Bedankt Ellen voor de fijne coaching.

Cindy

Nieuwe baan !

Ik heb goed nieuws...ik heb een nieuwe baan ! Dat mede dankzij de fantastische opbrengst van mijn gesprekken met jou ! Toen ik de vacaturetekst zag, wist ik; dit ben ik ! Heel blij mee . Dank je wel !

Britt

Mijn vraagstuk is helder

Ellen stelt goede vragen, is gedreven, direct en sensitief. Deze combinatie zorgt ervoor dat vraagstukken helder worden, een juiste benadering krijgen en je in je kracht word gezet. Hierdoor hoor en ervaar ik ook het motto: "Niet te veel lullen (en denken) , maar doen !

Claire

Door creatieve werkvormen de baan die bij me past

Op mijn werk was een vacature die door mijn hoofd bleef spoken. Zou deze baan de volgende stap in mijn loopbaan kunnen zijn ? Omdat ik er niet uit kwam, heb ik coaching bij Ellen aangevraagd. Juist door aan de slag te gaan met creatieve werkvormen kwam voor mij het juiste antwoord. Die vacature paste niet bij mij, maar ik heb nu wel de baan gevonden die bij me past !

Annet

Meer energie en plezier

Wat drijft mij ? Die vraag kon ik echt niet beantwoorden. Ik werd vooral geleefd door mijn gezin en mijn drukke werk. Ik heb dit – samen met Ellen- onderzocht en door de gesprekken werd dit heel helder. Ik heb stappen gemaakt om mijn werk anders in te richten en thuis meer tijd voor mezelf te hebben. Dat heeft me energie en veel plezier opgeleverd

Esther