Coachingspraktijk Drijfkracht


Je maakt iets moeilijks mee. Zoals corona, een ziekte, een verlies of een kinderwens die niet vervuld wordt. Dat is pijnlijk & verdrietig.
Je bent niet alleen bezig hierin een vorm te vinden, er verandert ook veel om je heen. Zoals je vriendschappen, je familie contacten, je werk, je geloof en je zingeving.

.......Een goede vriendin besluit opeens om- in coronatijd- toch met het vliegtuig naar Portugal op vakantie te gaan. Opeens kijk je ook anders naar jullie vriendschap......

Naast je verdriet kan het verwarrend zijn dat niets meer hetzelfde lijkt. Het vraagt tijd om te kijken wat voor jou belangrijk is. Hoe je dit verder vorm wilt geven. Om ook betekenis te geven aan datgene wat je hebt meegemaakt.

.......Je wist wel dat het geen topbaan was, maar - tot nu toe- was het ook gewoon werk. Dat is toch niet altijd leuk ? Maar nu je meer tijd hebt gehad om stil te staan vraag je jezelf af waarom je dit werk nog doet.........

Het is best veel. Aan de ene kant ben je nog aan het ‘rouwen’ om de heftige situatie en aan de andere kant moet je iets met de veranderingen om je heen.

Het helpt om tijd te besteden aan het verleden, heden en toekomst. De heftige situatie heeft plaatsgevonden in het verleden, in het heden ben je bezig om ‘overeind’ te blijven en in de toekomst heb je een andere vorm van vriendschap gevonden. Of een andere baan.
Kijk of het je lukt om je tijd evenredig te verdelen over je verleden, heden en toekomst. Dat helpt om weer een beetje houvast te krijgen.

Natuurlijk is het heftig. Er is jou iets overkomen, waar je niet voor gekozen hebt. Het heeft een grote impact op jouw leven en dat kost veel energie.
Maar nu het toch gebeurd is, hoe kun jij er voor zorgen dat je leven (weer) zinvoller wordt ?

Wil je daar ondersteuning bij ?
Maak gerust een afspraak voor een kennismaking. In juli & augustus ben ik aan het werk en heb nog ruimte in mijn agenda.

Naast ervaringsdeskundige ben ik al jaren een professionele coach, geregistreerd bij de beroepsvereniging de NOBCO. Je bent welkom.

Ellen
06-39 33 18 19
Coachingspraktijk Drijfkracht

loopbaancoaching