Over mij


Ellen van 't Erve

Ik ben enthousiast, gedreven en creatief. Ik wandel graag in het bos met mijn hond, struin over rommelmarkten op zoek naar nieuwe vondsten en experimenteer graag met vrienden in de keuken op zoek naar dat ene geweldige gerecht.

Als coach ben ik nieuwsgierig, resultaatgericht en scherp. Mijn coaching onderscheidt zich van anderen doordat het speels, dynamisch, concreet en toepasbaar is. Dit betekent dat je zelden een uur op de bank zit, maar met actieve werkvormen aan de slag gaat om inzicht te krijgen en te oefenen met (nieuw) gedrag.

Wat is mijn drijfkracht?

Ik begon enthousiast aan de opleiding verpleegkunde en stopte halverwege. Ik wilde lang en gelukkig leven met mijn eerste grote liefde en na 5 jaar ging hij er vandoor. Ik dacht altijd dat ik 4 kinderen zou krijgen en kreeg er uiteindelijk geen één. En op mijn werk werd ik “boventallig” verklaard.

Als ik dit – van te voren- had geweten, was ik waarschijnlijk onder de dekens in mijn bed blijven liggen. Echt.

In werkelijkheid stond ik elke dag gewoon op. Bleek veel meer kracht te hebben, dan ik dacht. Ik bleef nieuwsgierig naar mijzelf en naar andere mensen. Hoe ga je verder als iets niet lukt ? Voor mijzelf is het belangrijk om in contact te zijn met andere mensen, van betekenis te kunnen zijn en te mogen creëren. Dat is mijn drijfkracht. En die drijfkracht heeft ervoor gezorgd dat ik een eigen coaching praktijk heb opgericht.

Ervaring

In mijn loopbaan heb ik verschillende banen gehad, allemaal in de sociale sector. Daarin ben ik altijd coachend bezig geweest; het coachen van kinderen, het coachen van ouders met opvoedingsproblemen en het coachen van medewerkers. Om mijzelf verder te ontwikkelen heb ik de afgelopen jaren een aantal opleidingen gedaan, waaronder de opleiding Coachen met ziel en zakelijkheid bij Blankenstein en Partners.

Als je nieuwsgierig bent naar mij of mijn achtergrond, kun je ook eens op Linkedin, instagram of facebook kijken. Ik post daar regelmatig artikelen en bijdragen. 

Daarnaast ben ik aangesloten bij de netwerkgroep van zelfstandige coaches "Elkaar versterken" en neem ik deel aan een intervisiegroep.

Ik vind kwaliteit en kwaliteitsontwikkeling van het vak coach belangrijk en ben hiervoor geregistreerd bij de beroepsvereniging voor coaches , NOBCO. Ik maak gebruik van hun ethische code.

Heb je een vraag ? app of bel: 06-39331819