Informatie


Ik bied je gesprekken, oefeningen en experimenteerruimte om nieuw gedrag te oefenen. Je krijgt hierdoor inzicht in je drijfkracht, concrete handvatten om dit toe te passen en (nieuw) gedrag die bij jouw drijfkracht past. Hierbij maak ik gebruik van mijn ervaring en verschillende methodieken zoals het oplossingsgericht werken, RET en het stermodel.

Praktische informatie

Voor de kennismaking van een half uur reken ik geen kosten. Deze kennismaking kan plaatsvinden in mijn praktijk of op een andere plek zoals een restaurant in de buurt. 

Na deze kennismaking maak ik een inschatting van het coachtraject, afhankelijk van je vraag en afgestemd op jouw behoefte.

De coaching vindt plaats in mijn praktijk in Doorwerth. Dit is een rustige, lichte locatie met uitzicht op de tuin.Om de hoek is er een bos of iets verderop de hei. Als jij dit prettig vind, kunnen we ook van deze locaties gebruik maken.

Je kunt bij mijn praktijk gratis parkeren. Met de bus is de locatie goed te bereiken via de van de Molenallee (winkelcentrum Doorwerth) of de Kasteelweg (zijstraat Utrechtseweg).

In mijn coaching praktijk ontvang ik mensen uit o.a. Arnhem, Bennekom, Driel, Doorwerth, Ede, Heelsum, Heteren, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum, Wageningen en Wolfheze. Voor coachafspraken buiten Doorwerth worden reiskosten in rekening gebracht a 0,32 per kilometer. Een afspraak kan tot 24 uur kosteloos worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur zullen de gesprekskosten worden gefactureerd.

Vergoedingen

Maak je gebruik van mijn loopbaan coaching dan is dit onder “scholingsuitgaven” aftrekbaar voor de belasting. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van de belastingdienst. Werk je bij een bedrijf of organisatie ? Veel werkgevers hebben budget voor persoonlijke ontwikkeling, ziektepreventie en herstel. Mijn ervaring is dat veel werkgevers het hele bedrag vergoeden. Vraag aan je werkgever wat de mogelijkheden zijn. Op verzoek geef ik graag meer informatie of maak ik een offerte. Ben je ondernemer ? Kosten voor coaching zijn aftrekbaar van de belasting.