Informatie


In het coachtraject ga je o.a aan de slag met

  • Wat drijft je ? Waar ligt jouw kracht en hoe kun je dit meer inzetten ?
  • (in)zicht in je verlangens en hoe je dit (evenuteel) op een andere manier vorm kan geven
  • Je eigen energiescan; wat kost je energie en hoe krijg je het ?
  • Wat kan een volgende stap zijn die je dichter bij je verlangen brengt ?

Bij het coachtraject bij een (nog) onvervulde kinderwens gaan we nog specifiek in op onderwerpen zoals: communicatie, omgaan met lastige situaties zoals bijvoorbeeld moederdag en het contact met familie & vrienden.

In het loopbaantraject kunnen we ook kijken naar je cv, sollicitatie en/of netwerkgesprekken voeren.

De coachgesprekken vinden plaats op de bank in mijn coachpraktijk. Dit betekent dat we in gesprek gaan, maar ook simpele, korte oefeningen doen. Mijn ervaring is dat deze oefeningen je veel inzichten geeft en handvatten om met de situatie om te gaan. Ik maak hierbij gebruik verschillende methodieken zoals het oplossingsgericht werken, provocatief coachen, the work van Byron Katie en het stermodel.

Je hebt - afhankelijk van je vraag- gemiddeld 5 tot 7 coachgesprekken gedurende 4 maanden.

Wil je meer rust en (werk)plezier ? bel of app: 06-39331819

Praktische informatie

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Hiervoor reken ik geen kosten.

Het vereist moed om die eerste stap te zetten naar mijn praktijk. Sommige mensen spreken daarom liever eerst af op een andere plek, zoals bij een restaurant in de buurt. Je mag hierin aangeven wat bij jou past.

Na deze kennismaking kun je besluiten om verder te gaan met mijn coaching. Ik zal je hierbij een inschatting geven hoeveel sessies ik denk dat er nodig zijn. Natuurlijk kun je tijdens het traject besluiten om eerder te stoppen of langer door te gaan.

In mijn coaching praktijk ontvang ik mensen uit o.a. Arnhem, Bennekom, Driel, Doorwerth, Ede, Heelsum, Heteren, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum, Wageningen en Wolfheze. Natuurlijk ben je ook welkom als je ergens anders woont. Hierin maak ik soms gebruik van skype gesprekken.

Voor coachafspraken buiten Doorwerth worden reiskosten in rekening gebracht a 0,32 per kilometer.

Een afspraak kan tot 24 uur kosteloos worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur zullen de gesprekskosten worden gefactureerd.

Vergoedingen

Maak je gebruik van mijn loopbaancoaching dan is dit onder “scholingsuitgaven” aftrekbaar voor de belasting. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van de belastingdienst. Werk je bij een bedrijf of organisatie ? Veel werkgevers hebben budget voor persoonlijke ontwikkeling, ziektepreventie en herstel. Mijn ervaring is dat veel werkgevers het hele bedrag vergoeden. Vraag aan je werkgever wat de mogelijkheden zijn. Op verzoek geef ik graag meer informatie of maak ik een offerte. Ben je ondernemer ? Kosten voor coaching zijn aftrekbaar van de belasting.